Active Pro Long (APL) -hoitolinja

Active Pro-Long (APL) -linja on tarkoitettu väsyneen ja rasittuneen ihon elvyttämiseen ja elävöittämiseen sekä sen vaurioiden korjaamiseen. Koostumukseltaan kevyt kaikille ihotyypeille sopiva emulsio-pohja, joka imeytyy ihoon helposti.

Whitening APL –kapseli

Tässä seerumissa yhdistyy kaksi ihoa vaalentavaa ja kirkastavaa raaka-ainetta, B-white –liuos ja ruskolevästä saatava Sea Shine. Näiden raaka-aineiden ansiosta melaniinin tuotanto hidastuu ja ihossa olevat pigmenttimuutokset vaalenevat. Kuorivat ainesosat irrottavat kuolleen pintasolukon. Ihosta tulee pehmeämpi ja kirkkaampi.

Repairing APL –kapseli

Tämä seerumi on kehitetty suojaamaan ja korjaamaan ihoa. Vaikuttavina raaka-aineina ovat Cristalhyal ja PrimalHyal 300, jotka imeytyessään iholle täyttävät kudosta. PrimaHyal 300 hyaluronihappo auttaa suojaamaan ihoa, vähentää bakteerien kasvua ja edistää iho vaurioiden paranemista.

Neo Energy APL –kapseli

Tämä neulaton kollageeni- ja elastiinitäyteaine toimii luonnollisena energian lähteenä ihosoluille. Neo Energy –seerumi aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin juonteet tasoittuvat ja iho kiinteytyy.

 

 

 

Valikko