Aging Process Control (APC) -linja hoitaa erityisesti herkkää ja kuivaa ikääntyvää ihoa

Joko olet tutustunut uusimman seerumisarjaamme?

Aging Process Control (APC) –linja hoitaa erityisesti herkkää ja kuivaa ikääntyvää ihoa. Luonnon omia öljyjä sisältävä linja hoitaa ihoa luonnolllisella tavalla. Seerumeiden pohjana on kaikille ihotyypeille sopiva emulsio, joka imeytyy hyvin iholle. Ikääntymistä ei voi pysäyttää mutta APC-linjan avulla sitä voi hidastaa.

WISH Care –kapseli

Seerumi sisältää eksopolysakkarideja (Abyssine®), joita esiintyy syvällä merenalaisissa kuumavesilähteissä. Abyssine® vähentää tehokkaasti ihon ärsytystä, rauhoittaa, suojaa UV-vaurioilta ja ylläpitää ihon omaa puolustusjärjestelmää. Seerumi sisältää myös kehäkukkaöljyä, jolla on antiseptinen vaikutus.

WISH Contour –kapseli

Hoidon tavoitteena on ylläpitää nuorekasta ulkonäköä. Erityisesti kiinteyttää ihoa, tasoittaa juonteita ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Seerumi sisältää kaksi yhdistettä Tightenyl™ ja Neurophroline™ joka sisältää intialaisen hernekasvin siemenistä saatavaa uutetta (Tephorisia purpurea) Tämä uute toimii ihossa luonnollisena stressin lievittäjänä.

Age Control –kapseli

Tämä vesipohjainen Progeline –peptidiä sisältävä seerumi uudistaa ihoa tehokkaasti. Erityisesti kiinteyttäen kasvojen muotoa ja kohottaen leukalinjaa. Sisältää Tightenyl™ yhdistettä mikä toimii retinolin korvaavana ihon pinnan uudistajana. Ennalta ehkäisee ikääntymistä tehokkaasti.

Valikko