Ihon vaurioiden korjaaminen

PrimalHyal 300 on hyaluronihappo, joka auttaa suojaamaan ihoa vaarallisilta bakteereilta ja samalla edistää haavojen paranemista. Ihovaurioita korjaavien tuotteidemme avulla vaurioitunut tai rasittunut iho voi saada uutta elinvoimaa hyvinkin nopeasti. Patentoidut ratkaisumme taistelevat solujen ikääntymistä vastaan tasoittaen juonteita ja ryppyjä, virkistäen ja kosteuttaen. Tämän korjaavan hoito-ohjelman jälkeen ihosi onkin jälleen nuorekas ja kaunis.

WishPro:n ihoa korjaavat kapselit

Anti Aging -kapseli

Puhdasta jojobaöljyä sisältävä Anti-Aging -seerumi saa ihosi tuntumaan ja näyttämään paljon nuoremmalta.

Lue lisää

Neo Energy APL-kapseli

Tämä neulaton kollageeni- ja elastiinitäyteaine toimii luonnollisena energian lähteenä ihosoluille. Neo Energy -seerumi aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin juonteet tasoittuvat ja iho kiinteytyy.

Lue lisää

BTX Infusion-kapseli

BTX on kuin BOTOX®, mutta ilman haittavaikutuksia. BTX sisältää Argireline® -peptidiliuosta. Tämä peptidi on kehitetty erityisesti ihon ulkoiseen hoitoon.

Lue lisää

Repairing APL-kapseli

Tämä seerumi on kehitetty suojaamaan ja korjaamaan ihoa. Vaikuttavina raaka-aineina ovat Cristalhyal ja PrimalHyal 300, jotka imeytyessään iholle täyttävät kudosta.

Lue lisää

Collagen Infusion-kapseli

Collagen-kapselihoito suojaa ihoa vaaralliselta säteilyltä ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää. Lisäksi se ennalta ehkäisee ihon vanhenemista ja solujen rappeutumista taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan.

Lue lisää

Hyaluronic Infusion-kapseli

Hyaluronic-kapselin aineosat aktivoivat kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä imunesteen kiertoa. Seerumi vahvistaa ihon vastustuskykyä ja hyaluronilla on myös tulehduksia estävä vaikutus.

Lue lisää
Valikko