Infusion Line – hoitolinja

Infusion line –linjan tuotteet ovat suunniteltu elvyttämään ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Linjan kapselit sopivat kaikille ihotyypeille.

Collagen Infusion –kapseli

Tämän kosteuttavan ja ravitsevan kapselin vaikutus perustuu syvänmeren kaloista saatavaan puhtaaseen MARI COLL –nimiseen kollageeniin, jonka ainutlaatuinen aminohappokoostumus vähentää pinta-aktiivisten aineiden aiheuttamaa ärsytystä ja estää ihon käsittelystä johtuvia  vaurioita. Seerumi auttaa suojaamaan ihoa  ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää. Lisäksi se ennalta ehkäisee ihon ikääntymistä ja solujen rappeutumista taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan.

BTX Infusion –kapseli

BTX on kuin BOTOX®, mutta ilman haittavaikutuksia. BTX sisältää Argireline® peptidiliuosta. Tämä peptidi on kehitetty erityisesti ihon ulkoiseen hoitoon. Se jäljittelee BOTOX® -aineen vaikutuksia vähentäen ryppyjen syntymistä vaikuttamalla lihasten supistumiseen.

Hyaluronic Infusion –kapseli

Tämä kapseli sisältää Cristalhyal –hyaluronihappoa, joka on yksi tehokkaimmista kosteuttavista raaka-aineista. Hyaluronihapolla on kyky sitoa itseensä vettä ja näin ollen ylläpitää ihon kosteutasapainoa. Seerumi aktivoi kollageeni ja elastiini synteesiä sekä imunesteen kiertoa. Seerumi vahvistaa ihon vastustuskykyä ja hyaluronilla on myös tulehduksia  estävä vaikutus.

 

 

Valikko