Patentoitu WishPro-järjestelmämme perustuu kapseleihin!

Jokainen kapseli on suunniteltu hoitamaan nimenomaan kuivaa, herkkää ihoa sekä ikääntymisen merkkejä. WishPro-kapselisarjamme tarjoaa todella mullistavan tavan hoitaa ihoa.

WishPro-kapselien ansiosta voit nyt rentoutua hellivässä hoidossa. Valittavissa on kapseleita neljästä eri tuotesarjasta.

Natural Line -hoitolinja

Linja perustuu ihoa ravitseviin luonnon öljyihin ja se on suunnattu nuoremmille asiakkaille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt iho.

Peel Exfoliator -kapseli

Peel Exfoliator -kapselissa yhdistyvät manteliöljy ja ihoa kuorivat hiukkaset. Tuote sisältää myös E- ja A-vitamiineja sekä selluloosakuitua.

Lue lisää

Anti Aging -kapseli

Puhdasta jojobaöljyä sisältävä Anti-Aging -seerumi saa ihosi tuntumaan ja näyttämään paljon nuoremmalta.

Lue lisää

Rejuvenation-kapseli

Shea- eli karitevoita sisältävä kapseli elvyttää vaurioituneita soluja ja palauttaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Karitevoilla on loistava kyky suojata ja elvyttää ihoa.

Lue lisää

Calming milk -kapseli

Kapseli sisältää kehäkukkaöljyä, jolla on antiseptinen ominaisuus. Se ehkäisee tehokkaasti tulehduksia ja bakteeritoimintaa, siksi se sopiikin erittäin hyvin ihotulehduksien hoitoon.

Lue lisää

Infusion Line -tuotelinja

Infusion line -linjan tuotteet ovat suunniteltu elvyttämään ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Linjan kapselit sopivat kaikille ihotyypeille.

Collagen Infusion-kapseli

Collagen-kapselihoito suojaa ihoa vaaralliselta säteilyltä ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää. Lisäksi se ennalta ehkäisee ihon vanhenemista ja solujen rappeutumista taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan.

Lue lisää

BTX Infusion-kapseli

BTX on kuin BOTOX®, mutta ilman haittavaikutuksia. BTX sisältää Argireline® -peptidiliuosta. Tämä peptidi on kehitetty erityisesti ihon ulkoiseen hoitoon.

Lue lisää

Hyaluronic Infusion-kapseli

Hyaluronic-kapselin aineosat aktivoivat kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä imunesteen kiertoa. Seerumi vahvistaa ihon vastustuskykyä ja hyaluronilla on myös tulehduksia estävä vaikutus.

Lue lisää

Active Pro-Long Line (APL) -hoitolinja

Active Pro-Long (APL) -linja  on tarkoitettu väsyneen ja rasittuneen ihon elvyttämiseen ja elävöittämiseen sekä sen vaurioiden korjaamiseen. Koostumukseltaan kevyt kaikille ihotyypeille sopiva emulsio-pohja, joka imeytyy ihoon helposti.

Whitening APL-kapseli

Tässä seerumissa yhdistyy kaksi ihoa vaalentavaa ja kirkastavaa raaka-ainetta. Näiden raaka-aineiden ansiosta melaniinin tuotanto hidastuu ja iholla olevat pigmenttimuutokset vaalenevat.

Lue lisää

Repairing APL-kapseli

Tämä seerumi on kehitetty suojaamaan ja korjaamaan ihoa. Vaikuttavina raaka-aineina ovat Cristalhyal ja PrimalHyal 300, jotka imeytyessään iholle täyttävät kudosta.

Lue lisää

Neo Energy APL-kapseli

Tämä neulaton kollageeni- ja elastiinitäyteaine toimii luonnollisena energian lähteenä ihosoluille. Neo Energy -seerumi aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin juonteet tasoittuvat ja iho kiinteytyy.

Lue lisää

Aging Process Control -linja

Aging Process Control (APC) -linja hoitaa erityisesti herkkää ja kuivaa ikääntyvää ihoa. Luonnon omia öljyjä sisältävä linja hoitaa ihoa luonnollisella tavalla. Seerumeiden pohjana on kaikille ihotyypeille sopiva emulsio, joka imeytyy hyvin iholle. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta APC-linjan avulla sitä voi hidastaa.

Wish Care -kapseli

Seerumi sisältää eksopolysakkarideja (Abyssine®), joita esiintyy syvällä merenalaisissa kuumavesilähteissä. Abyssine® vähentää tehokkaasti ihon ärsytystä, rauhoittaa, suojaa UV-vaurioilta ja ylläpitää ihon omaa puolustusjärjestelmää.

Lue lisää

Wish Contour -kapseli

Hoidon tavoitteena on ylläpitää nuorekasta ulkonäköä. Erityisesti kiinteyttää ihoa, tasoittaa juonteita ja häivyttää pigmenttimuutoksia.

Lue lisää

Age Control -kapseli

Tämä vesipohjainen Progeline-peptidiä sisältävä seerumi uudistaa ihoa tehokkaasti. Erityisesti kiinteyttäen kasvojen muotoa ja kohottaen leukalinjaa.

Lue lisää
Valikko