Laitehoito akneiholle – WishPron laitehoidoilla hyviä hoitotuloksia akneiholle

Akneiholla vallitsee epätasapaino ja bakteerien aiheuttama tulehdus, joita vastaan WishPron laitehoito antaa nopean ja tehokkaan vasteen. WishPro on vuosien kokemuksella kehittänyt erityisesti epäpuhtaan, rasvaisen ja akneihon tarpeisiin kehitetyn laitehoidon. Akneiholle suunniteltu laitehoito perustuu tutkittuun teknologiaan sekä ammattitaitoiseen ihonhoidon tuntemukseen. Yhdessä laitteen hoitopään ja rauhoittavien tuotteiden avulla iholle pystytään palauttamaan sen normaali tasapaino ja terve elinvoima.

Vaivaako akne tai epäpuhdas iho?

Kipeitä tukkeumia, punoittavia näppyjä tai pientä röhelöä? Iho rasvoittuu, kiiltää helposti ja tuntua ärtyneeltä. Iho ei yht’äkkiä tunnukaan enää omalta ja peiliin katsominen harmittaa?

Rasvoittuva ja epäpuhdas iho, nuoruusiän akne tai vasta aikuisiällä ilmaantuvat näppylät aiheuttavat monelle päänvaivaa ja huoltakin. Miten näistä pääsee eroon? Erityisesti aikuisiällä puhkeava akne voi olla melkoinen shokki, jos näpyt eivät ole aiheuttaneet päänvaivaa nuoremmalla iällä. Iho-ongelmien taustalla voi olla stressi, ruokavalio ja nykyään yhä useammin myös hormonaaliset muutokset. Oli syy mikä tahansa, ongelmiin halutaan yleensä löytää tehokas ratkaisu ja mieluiten mahdollisimman nopeasti.

Ihon terveys ja hyvinvointi ovat WishProlle sydämen asia ja haluamme, että asiakkaamme saavat nauttia terveestä ihosta, joka päivä. Siksi WishPro on kehittänyt vuosien kokemuksella akneihon hoitoon räätälöidyn laitehoidon, joka rauhoittaa nopeasti iholla jylläävää tulehdusta.

Laitehoito akneiholle – mihin WishPron teho perustuu?

Blue Ray -laitehoito akneihon ja ongelmaihon tarpeisiin 

WishPro-laitehoito kauneushoitolassa perustuu Magnetic Infusion -tekniikkaan. Hoitopäissä on magneettisia pulsseja, jotka muodostavat ihon pintaan aktiivisen energiakentän ja tuottavat sinivaloa, punavaloa tai mikrovirtaa, riippuen käytettävästä hoitopäästä.

Neljästä valittavasta hoitopäästä erityisesti Blue Ray -laitehoito on kehitetty juuri akneihon ja ongelmaihon hoitamiseen. Blue Ray -hoitopään teho perustuu sinivaloteknologiaan, joka tuhoaa bakteerikantaa iholla. Hoitopää hyödyntää ihonpuhdistuksessa sinistä valoa rauhoittaen ihoa ja tuhoten bakteereja. Aknea aiheuttavat bakteerit eivät viihdy ympäristössä, jossa on paljon happea. Kun bakteerit joutuvat kosketuksiin sinivalon kanssa, vapautuu happea ja iho käy bakteereille mahdottomaksi elinympäristöksi.

Sarjahoitona toteutettu Blue Ray -laitehoito antaa hyvän hoitovasteen, kun ihon pinta puhdistuu tasaisin väliajoin ja bakteeritulehdus pysyy näin ollen aisoissa ja hellittää vähitellen.

Hoitokapseleiden tehoseerumit on räätälöity akneihon tarpeisiin 

WishPro-laitehoidoissa ihon hoitaminen perustuu hoitopään teknologian lisäksi myös hoitokapseleiden vaikuttaviin aineisiin. WishPro-laitehoidon magneettipäiden avulla seerumit saadaan imeytymään syvemmälle ihon kerroksiin. Kauneushoitolan laitehoidon yhteydessä käytettävät seerumit pääsevät imeytymään syvemmälle, jolloin ne myös hoitavat ihoa tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin. Siksi laitehoidolla toteutettu akneihon käsittely on kotihoitoa tehokkaampaa ja muutokset ihossa näkyvät nopeammin.

Calming Milk -kapseli rauhoittaa akneihoa

WishPron hoitokapseleistä Calming Milk sopii hyvin akneihon tarpeisiin. Hoitoseerumin sisältämässä kehäkukkaöljyssä on antiseptisiä ominaisuuksia. Kehäkukkaöljy ehkäisee sienitauteja, tulehduksia ja bakteeritoimintaa ja siksi se sopiikin erittäin hyvin ihotulehdusten hoitoon.

Epäpuhtauksien, finnien ja näppyjen lisäksi Calming Milk -kapseli sopii myös rohtuneesta ja kuivasta ihosta kärsivälle, sillä sen hellävaraiset ainesosat rauhoittavat tulehduksia, ärsytystä ja jopa nopeuttavat haavojen paranemista.

WishPron-laitehoitoja tekevät kosmetologit ovat alansa ammattilaisia, jotka osaavat tutkia ja hoitaa ihoa ja sen tarpeita yksilöllisesti. Jokainen laitehoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja siksi myös akneiholle pystytään löytämään WishPron valikoimasta sopivin hoito ja tuotteet.

WishPro-laitteella tehtävät kasvohoidot sopivat sekä naisille että miehille, jokaiselle ihotyypille ja ratkaisuksi eri iho-ongelmiin, aknesta kuivaan sekä ikääntyvään ihoon. Jo yhdellä räätälöidyllä hoitokerralla saadaan aikaiseksi erinomaisia tuloksia, nopeasti. Matka kohti kauneutta voi alkaa!

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoidon ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja hoitoloiden asiakkaille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Terveemmän ja elinvoimaisemman ihon puolesta.

Valikko