Laitehoito kauneushoitolassa – WishPron laitehoidolla huomattavia tuloksia

Laitehoito kauneushoitolassa tehdään ihonhoidon yhteydessä käytettävällä laitteella. Laitehoitoja on erilaisia riippuen hoitotavoitteesta. Suomeen vasta viime kesänä saapunut WishPro-laitehoito perustuu aivan uudenlaiseen tekniikkaan kauneushoitolan ihonhoidossa. WishPro-laitehoidolla voidaan hoitaa kauneushoitolassa erilaisia ihotyyppejä ja iho-ongelmia. Laitehoito sopii nuoren ihon puhdistukseen, akneihon rauhoittamiseen, kuivan ihon kosteuttamiseen sekä ikääntyvän ihon kiinteyttämiseen ja korjaamiseen.

Laitehoito kauneushoitolassa – Miten WishPron laitehoito toimii? 

WishPro Magnetic Infusion –tekniikka laitehoidon tuloksien takana

WishPro-laitehoito kauneushoitolassa perustuu Magnetic Infusion -tekniikkaan. Hoitolaitteessa on magneettisia pulsseja, jotka muodostavat ihon pintaan aktiivisen energiakentän ja tuottavat valoa tai sähkövirtaa riippuen käytettävästä hoitopäästä.

WishPro-laitehoidon magneettipäiden avulla seerumit saadaan imeytymään syvemmälle ihon kerroksiin. Kauneushoitolan laitehoidon yhteydessä käytettävät seerumit pääsevät imeytymään syvemmälle, jolloin ne hoitavat ihoa tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin. Laitteen magneettiset hoitopäät yhdessä edistyneen tekniikan ja tehokkaiden kauneudenhoitotuotteiden kanssa saavat aikaan erinomaisia tuloksia, jotka näkyvät iholla jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

WishPron laitehoidossa neljä erilaisia hoitopäätä 

WishPro-laitehoidoissa voidaan käyttää neljää erilaista hoitopäätä. Kullekin iholle sopiva hoitopää valitaan hoidettavan ihon sekä haluttujen tulosten mukaan. Kauneushoitolassa tehtävillä laitehoidoilla seerumeita imeytetään syvälle ihoon hoitopäiden ja valikoimaan kuuluvien kapseleiden avulla.

Laitehoito kauneushoitolassa

Laitehoito kauneushoitolassa

Blue Ray -laitehoito akneihon ja ongelmaihon tarpeisiin

Blue Ray -hoitopää sopii erityisesti akneihon ja ongelmaihon hoitamiseen. Hoitopää hyödyntää ihonpuhdistuksessa sinistä valoa, joka rauhoittaa ihoa ja tuhoaa bakteereja. Aknea aiheuttavat bakteerit eivät viihdy ympäristössä, jossa on paljon happea. Kun bakteerit joutuvat kosketuksiin sinivalon kanssa, vapautuu happea, jolloin iho käy bakteereille mahdottomaksi elinympäristöksi.

Rejuvenation-laitehoito uudistaa ja energisoi ihoa

Rejuvenation-hoitopää valitaan kauneushoitolan laitehoidossa, kun ihoa halutaan uudistaa ja energisoida. Tämä hoitopää tehostaa ihon luonnollista korjautumisprosessia sekä aktivoi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Hoitopään punavalon avulla myös ihon vastustuskyky paranee, mikä osaltaan auttaa ihon uudistumisessa.

Magneting Pulse -laitehoito elvyttää verenkiertoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa

Magnetic Pulse -hoitopää tarjoaa ainutlaatuisen kaksivaikutteisen menetelmän: se parantaa verenkiertoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Hoitopään luoma magneettikenttä tehostaa kasvojen verenkiertoa edistäen samalla solujen uusiutumista. Hoitopään mekaaninen sykähtely poistaa kuolleita ihosoluja ja siirtää samalla hoitavan seerumin syvälle ihoon.

Anti-Aging-laitehoito vähentää ikääntyvän ihon juonteita ja ryppyjä

Anti-Aging-hoitopää kiinteyttää ihoa mikrovirran avulla ja hoidon tulokset näkyvät heti. Kun hoitopään mikrovirta suunnataan ihoon, sen adenosiinitrifosfaatin tuotanto lisääntyy supistaen ja rentouttaen samalla kasvojen lihaksia. Lihakset kiinteytyvät ja samalla juonteet ja rypyt katoavat.

Laitehoidon hyödyt pähkinänkuoressa

Laitehoito kauneushoitolassa

  • WishPron laitehoidossa on valittavana neljä eri hoitopäätä ihotyypin ja tarpeiden mukaan.
  • Laitehoidon teho perustuu magneettiseen tekniikkaan, sähköimpulsseihin, valoon ja mekaaniseen hierovaan liikkeeseen.
  • Hoitopäiden kanssa käytetään seerumikapseleita, joiden ainesosat imeytyvät ihoon hoitaen sitä pintaa syvemmältä.
  • Jo ensimmäinen hoitokerta tekee kasvojen ihosta nuoremman, raikkaamman ja terveemmän näköisen ja tuntuisen.
  • Asiakkaasi huomaa ja tuntee tulokset nopeasti ja voi iloita siitä, että löysi WishPron laitehoitoa tarjoavan kauneushoitolan.

Laitehoito kauneushoitolassa – kohti toivottuja tuloksia

Kaikki kauneushoitoloissa tehtävät WishPro-laitehoidot perustuvat siihen, että ihon oma elastiini ja kollageenin tuotanto kiihtyy ja samalla hoidossa käytettävät seerumit imeytyvät syvemmälle ihoon. Hoitolaitteen magneettiset impulssit hoitavat ja hierovat ihon lihassyitä, mikä kiinteyttää ihoa. Kauneushoitolan laitehoidolla tavoitellaan terveempää, nuorekkaampaa ja kirkkaampaa ihoa.

WishPron laitehoito kauneushoitolassa on kuin kasvohieronta, jonka jälkeen iho on terveempi, tuntuu silkinpehmeältä ja näyttää elinvoimaisemmalta. Magneettisen tekniikan ja ihon tarpeiden mukaan valittavien seerumikapseleiden yhdistelmä saa aikaan huomattavia tuloksia kaikkien ihotyyppien ja iho-ongelmien kohdalla.

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoidon ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja hoitoloiden asiakkaille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Terveemmän ja elinvoimaisemman ihon puolesta.

Valikko