Natural Line -hoitolinja

Linja perustuu ihoa ravitseviin luonnon öljyihin ja se on suunnattu nuoremmille asiakkaille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt iho.

Peel Exfoliator –kapseli

Kapselissa yhdistyvät manteliöljy ja kuorivat hiukkaset. Tuote sisältää myös E- ja A –vitamiineja sekä selluloosakuitua, joka irrottaa ihosta kuollutta pintasolukkoa, vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja elvyttää solujen uudistumista. Palauttaa ihosi kirkkauden ja nuorekkaan hehkun.

Anti Aging –kapseli

Puhdasta jojobaöljyä sisältävä Anti Aging – seerumi saa ihosi tuntumaan ja näyttämään paljon nuoremmalta. Sopii myös herkälle tai akne taipuvaiselle iholle. Ylläpitää ihon kosteutta.

Rejuvenation –kapseli

Shea- eli karitevoita sisältävä kapseli elvyttää vaurioituneita soluja ja palauttaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Karitevoilla on loistava kyky suojata ja elvyttää ihoa, siksi sitä on käytetty jo vuosisatoja. Rejuvenation –seerumi palauttaa tehokkaasti ihon kosteustasapainon ja pehmentää sitä.

Calming Milk –kapseli

Kapseli sisältää kehäkukkaöljyä, jolla on antiseptinen ominaisuus. Se ehkäisee tehokkaasti tulehduksia ja bakteeritoimintaa, siksi se sopiikin erittäin hyvin ihotulehduksien hoitoon. Rohtuneelle ja erittäin kuivalle iholle kehäkukkaöljy on loistava valinta, sillä sen hellävaraisuus rauhoittaa, vähentää ihoärsytystä ja nopeuttaa ihon paranemista.

 

 

Valikko