WishPro-laitehoito ja seerumit räätälöidään hoitotavoitteiden mukaan

Tässä blogitekstissä esittelemme kaikki WishPro-laitehoidoissa käytettävät seerumit. Laitehoidon aikana vaikuttava seerumi valitaan ja räätälöidään aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja ihon kunto huomioiden. WishPro-kasvohoidossa seerumikapseli voidaan valita neljästä eri tuotesarjasta, riippuen siitä, millaisia hoitotuloksia halutaan. Neljä seerumisarjaamme ovat: 1. Natural Line, 2. Infusion Line, 3. Active Pro Long Line ja uusin 4. Wish Aging Process Control.

Erilaisia vaikuttavia aineita sisältävät seerumit ovat tehokkaita ihonhoidossa. Kasvohoidon yhteydessä kosmetologi kiinnittää laitteen hoitopäähän valitun kapselin, joka sisältää seerumin ja sen ihoa hoitavat aineet. Kasvohoidon aikana seerumi imeytetään syvälle ihoon hoitopään mekaanisen liikkeen ja magneettisten pulssien avulla.

Seuraavaksi kerromme tarkemmin jokaisesta sarjasta, seerumista ja niiden vaikutuksista iholla:

1. Natural Line -sarjan seerumit

Ensimmäinen tuotesarjamme perustuu ihoa ravitseviin luonnon öljyihin. Sarja on suunnattu nuoremmille asiakkaille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt iho. Natural Line -tuotteet hoitavat ihoa luonnonmukaisella tavalla.

 • Peel Exfoliator -seerumi: Poistaa kuollutta ihosolukkoa, parantaa verenkiertoa ja nopeuttaa solujen uusiutumista.
 • Rejuvenation-seerumi: Sheavoi imeytyy syvälle ihoon elvyttäen vaurioituneita soluja ja palauttaen iholle nuorekkaan hohteen, sileyden ja pehmeyden.

 • Anti-Ageing-seerumi: Puhdasta jojobaöljyä sisältävä kapseli saa ihon tuntumaan ja näyttämään nuoremmalta. Luonnonmukaiset ainesosat kosteuttavat ihoa.
 • Calming milk -seerumi: Sisältää kehäkukkaöljyä ja sen antiseptisiä ominaisuuksia, jotka ehkäisevät tulehduksia ja bakteerien toimintaa. Rauhoittaa tulehtunutta tai ärtynyttä ongelmaihoa.

2. Infusion Line -sarjan seerumit

Infusion -sarjamme tuotteet viivyttävät ikääntymisen ensimerkkien ilmaantumista ja näkymistä nuoren naisen kasvoilla. Infusion Line -kapselit sopivat kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu kolmen tyyppisiä vaikuttavia aineita, joita valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 • BTX-seerumi: Sisältää Argireline-peptidiliuosta, joka jäljittelee Botox-aineen vaikutuksia iholla ilman haittavaikutuksia. Seerumi vähentää ryppyjen syntymistä vaikuttamalla lihasten supistumiseen.
 • Collagen-seerumi: Vaikutus perustuu syvänmeren kaloista saatavaan huippupuhtaaseen Mari Coll -nimiseen kollageeniin. Suojaa ihoa säteilyltä ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää hidastaen ihon vanhenemista.

 • Hyaluronic-seerumi: Sisältää Cristalhyal-nimistä ainetta, joka on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista kosteutusaineista. Seerumi sitoo vettä ja auttaa pitämään ihon kosteana, ravittuna ja terveenä.

3. Active Pro Long Line -sarjan seerumit

Active Pro-Long (APL) -sarjamme on kehitetty väsyneen ja rasittuneen ihon elvyttämiseen sekä vaurioiden korjaamiseen. APL-sarjan seerumit sisältävät tehokkaita aineita, joiden vaikutukset näkyvät jo yhden hoitokerran jälkeen.

 • Neo Energy -seerumi: Hoitavien aineiden ansiosta ihon ikääntyvät solut alkavat uudelleen tuottaa kollageenia ja elastaania. Elastaanituotannon ansiosta rypyt vähenevät ja iho kiinteytyy kahdessa viikossa. Sisältää myös iholle välttämättömiä aminohappoja.
 • Repairing-seerumi: Suojaa ihoa ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Vaikuttavat aineet Cristalhyal ja PrimalHyal 300 imeytetään laitteella syvälle ihoon, jolloin ne täyttävät kudoksia ja juonteita. Lisäksi seerumi stimuloi ihon luonnollista puolustusjärjestelmää.
 • Whitening-seerumi: Sisältää kahta tehokasta ruskolevästä saatavaa vaalennusainetta, jotka vaalentavat ja tasoittavat ihon värisävyä, esimerkiksi maksaläiskiä ja ihon epätasaisuuksia. Ihon melaniinin tuotanto vähenee ja värierot tasoittuvat.

4. Wish Aging Process Control -sarjan seerumit

Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta sitä voi hallita! Uusin Wish Aging Process Control -seerumisarjamme muotoilee ikäsi uusiksi. Seerumien vaikuttavissa aineissa korostuu ikääntymisen merkkien hoito. Aging Process Control -sarja hoitaa erityisesti herkkää tai kuivaa ihoa. Luonnon omia öljyjä sisältävät kapselit ravitsevat ja parantavat ihoa terveellä tavalla.

 • Wish Care -seerumi: Kehitetty rauhoittamaan ja hoitamaan herkkää ongelmaihoa. Ehkäisee infektioita ja nopeuttaa ihon paranemista. Suojaa ihoa kemiallisilta, mekaanisilta ja UV-säteilyn vaaroilta.
 • Wish Contour -seerumi: Nuorentaa ja kiinteyttää elinvoimaansa menettänyttä ihoa. Seerumin vaikuttavana aineena toimii ihon rasitusta estävä luonnollinen aine, jota saadaan hernekasveihin kuuluvasta Tephrosia purpureasta.
 • Wish Age Control -seerumi: Auttaa hallitsemaan ikääntymisen merkkejä vähentämällä ryppyjen muodostumista ja ihon veltostumista. Seerumin kaksi hoitavaa ainetta kiinteyttävät ihoa näkyvästi ja kohottavat ilmettä.

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoidon ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja hoitoloiden asiakkaille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Terveemmän ja elinvoimaisemman ihon puolesta.

Valikko