WishPron laitehoidot ikääntyvälle iholle

WishPro-kauneushoitoloissa laitehoito ikääntyvälle iholle perustuu Magnetic Infusion -tekniikkaan. Hoitolaitteessa on magneettisia pulsseja, jotka muodostavat ihon pintaan aktiivisen energiakentän ja tuottavat valoa tai sähkövirtaa riippuen käytettävästä hoitopäästä. WishPron laitehoidoissa on myös erityisiä hoitopäitä ja kapseleita, jotka ovat kehitetty juuri ikääntyvän ihon tarpeisiin ja ongelmiin. Tehokkailla laitehoidoilla saadaan näkyviä ja nopeita hoitotuloksia ikääntyvälle iholle.

Anti-Aging-laitehoito suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin

WishPron hoitolaitteessa on neljä erilaista hoitopäätä, joista kosmetologi valitsee asiakkaan tarpeisiin tai iho-ongelmiin parhaiten sopivan. Ikääntyvälle iholle on suunniteltu erityinen Anti-Aging-hoitopää, joka kiinteyttää ihoa mikrovirran avulla. Kun hoitopään mikrovirta suunnataan ihoon, sen adenosiinitrifosfaatin tuotanto lisääntyy supistaen ja rentouttaen samalla kasvojen lihaksia. Tämä saa kasvojen aineenvaihdunnan tehostumaan, veren virtaamaan ja lihakset kiinteytymään.

Kun hoidon aikana lihakset kiinteytyvät, samalla juonteet sekä rypyt iholla tasoittuvat. Hoitopään mekaaninen liike lisäksi tehostaa hoitokalpselin vaikuttavien aineiden imeytymisen syvälle ihon kerroksiin. Syvältä kosteutettu ja ravittu iho tuntuu ja näyttää kimmoisammalta ja siten elinvoimaisemmalta. Laitehoidon tulokset ovat nähtävissä jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta erittäin hyviä tuloksia saadaan säännöllisesti toteutetulla sarjahoidolla.

Tehokkaat laitehoidot ja hoitoseerumit ikääntyvälle iholle

WishPro laitehoidoissa hoitopään lisäksi myös hoitokapseli ja sen sisältämä seerumi pystytään valitsemaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Yksilöllisesti valitut vaikuttavat aineet takaavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Ikääntyvälle iholle kosmetologi voi suositella muun muassa seuraavia hoitokapseleita:

Natural line -tuotesarjan rejuvenation-kapselin sheavoi imeytyy syvälle ihon kerroksiin elvyttäen vaurioituneita soluja. Tämän ansiosta ihoon tulee lisää kimmoisuutta ja se silminnähden kiinteytyy hoidon aikana. Rejuvenation-kapseli palauttaa iholle sen nuorekkaan hohteen, sileyden ja pehmeyden. Shea- eli karitevoita on käytetty kauneudenhoidossa jo vuosikymmeniä juuri sen suojaavien ja elvyttävien ominaisuuksien takia.

Infusion Line -tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista kapselia: BTX, Collagen ja Hyaluronic. Niiden vaikuttavat aineet viivästyttävät ikääntymisen merkkejä sekä parantavat ihon vastustuskykyä ja estävät tulehduksia. Tämä kapselisarja kokonaisuudessaan sopii ikääntymisen merkkien hoitoon. Sarjahoidon aikana tästä tuoteperheestä voidaan kokeilemalla löytää yksilöllisesti parhaiten sopiva vaihtoehto.

  • BTX-kapseli jäljittelee BOTOX- aineen vaikutuksia iholla ilman haittavaikutuksia. Kapselin sisältämä liuos vähentää ryppyjen syntymistä vaikuttamalla lihasten supistumiseen.
  • Kosteuttavan Collagen-kapselin vaikutus perustuu syvänmeren kaloista saatavaan huippupuhtaaseen MARI COLL – nimiseen kollageeniin. Ainutlaatuinen aminohappokoostumus vähentää pinta-aktiivisten aineiden, kuten ilmansaasteiden aiheuttamaa ärsytystä iholla. Kapselin ainesosat hidastaa ihon vanhenemista ja solujen rappeutumista taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan.
  • Hyaluronic- kapselin ihon ikääntymistä torjuva vaikutus perustuu sen sisältämään Cristalhyal-nimiseen aineeseen, joka on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista kosteutusaineista. Kapselin hoitavat ainesosat parantavat ihon kykyä sitoa vettä ja auttaa siten pitämään ihon kosteana, ravittuna ja terveenä, mikä näkyy iholla hehkuna ja nuorekkuutena.

WishPron uusin, juuri lanseerattu kapselituotesarja Wish APC on kehitetty erityisesti ikääntymisen merkkien hoitoon. APC eli Aging Process Control -sarja hoitaa ikääntyvälle iholle tyypillistä herkkyyttä ja kuivuutta luonnon omilla öljyillä. Hoitosarjan pohjana on kaikille ihotyypeille sopiva emulsio, joka ravitsee ihoa syvältä. Tämä tuotesarja on hellä iholle ja perustuu luonnollisten öljyjen hoitavaan ja elvyttävään voimaan. Terve ja kosteutettu iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta.

Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta sitä voi hallita ja hoitaa! Tule kauneushoitolaamme kokeilemaan yksilöllisiä WishPro-laitehoitoja ja toteamaan niiden tehokkuus oman kokemuksen kautta.

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoidon ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja hoitoloiden asiakkaille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Terveemmän ja elinvoimaisemman ihon puolesta.

Valikko