WishPron tehokas laitehoito kasvoille – yksilöllistä kauneudenhoitoa

Kauneudenhoidolta ja ihonhoidolta toivotaan nykyään näkyviä tuloksia ja tehoa. Hoidon tulee näkyä ja tuntua – mieluiten mahdollisimman nopeasti. Samaan aikaan hektisen elämän rinnalle kauneushoitoloista haetaan rentoutumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. WishPron tehokas laitehoito kasvoille pystyy vastaamaan näihin molempiin toiveisiin: yksilöllisiä, näkyviä hoitotuloksia ja kokonaisvaltaista hyvää olo.

WishPro laitehoitojen hoitopää ja seerumi pystytään valitsemaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Räätälöity ja tehokas laitehoito kasvoille takaa onnistuneet tulokset jo lyhyessäkin ajassa ja etenkin sarjahoidon jälkeen, kun iho ehtii uusiutua hoitojen välissä.

Laitehoidoissa käytettäviä kapseleita ja niiden sisältämiä vaikuttavia aineita saadaan stimuloitua syvemmälle ihon kerroksiin laitteen avulla kuin pelkillä käsillä. Muun muassa siihen perustuu laitehoidon tehokkuus verrattuna perinteiseen pelkästään käsillä tehtyyn kasvohoitoon.

Tehokas laitehoito kasvoille

WishPron laitehoito on täysin turvallinen ja luonnollinen hoito kasvojen iholle. Hoidon aikana ihon pintaa ei rikota, vaan laitehoidon teho perustuu magneettiseen tekniikkaan, sähköimpulsseihin, valoon ja mekaaniseen hierovaan liikkeeseen. Myös laitteen yhteydessä käytettävillä hoitokapseleilla ja -seerumeilla on oleellinen vaikutus hoidon tuloksiin ja tehoon.

 

Hoitokapselit valitaan hoidettavan ihon tarpeiden mukaan tai ongelmaihon tilanne huomioon ottaen – tavoitteena mahdollisimman hyvät hoitotulokset lähtötilanteeseen nähden. Jo ensimmäinen hoitokerta tekee kasvojen ihosta nuoremman, raikkaamman ja terveemmän.

WishPro laitehoito valitaan yksilölliset tarpeet huomioiden

WishPron laitehoidoissa ammattitaitoinen kauneushoitolan kosmetologi haastattelee asiakasta ja tekee ihoanalyysin ennen hoidon alkua. Näin kosmetologi pystyy valitsemaan hoitokäsittelyn, joka sopii mahdollisimman hyvin täyttämään asiakkaan ihonhoidon tarpeita.

Erilaisia laitehoitoon perustuvia hoitokäsittelyjä on yhteensä viisi: nuorentava, korjaava, rentouttava sekä epäpuhtaalle iholle tarkoitettu hoito ja vaalentava hoito, joka tasoittaa esimerkiksi maksaläiskien tai arpien aiheuttamia sävyeroja. Erilaisissa hoitokäsittelyissä yhdistyy laitteessa käytettävät hoitopäät sekä yksilöllisesti valittu seerumikapseli.

Nuorentava laitehoito kasvoille

Ihoa nuorentava laitehoito vähentää ryppyjen ilmaantumista, pehmentää ihon rakennetta ja parantaa sen väriä. Harmaan ja mattaisen värin sijaan kuulas ja terve väri iholla nuorentaa olemusta ja ulkonäköä. Hoitokerran jälkeen iho on selkeästi kirkkaampi ja siinä on tervettä hehkua. Kiristelevä pintakuivuus on tiessään ja tilalla nuorekas, hehkuva iho. Lue lisää nuorentavasta hoitokäsittelystä.

Korjaava laitehoito kasvoille

Korjaava laitehoito hoitaa vaurioitunutta ihoa, edistää solujen korjausprosessia sekä haavojen paranemista. Laitehoidon yhteydessä käytettävä PrimalHyal 300 on hyaluronihappo, joka auttaa suojaamaan ihoa bakteereilta ja samalla edistää haavojen paranemista. Lisäksi hyaluronihapon happo kuorii kevyesti ihoa ja auttaa siten ihon uusiutumista. Ihovaurioita korjaavien tuotteidemme avulla rasittunut iho voi saada uutta elinvoimaa hyvinkin nopeasti. Lue lisää korjaavasta hoitokäsittelystä.

Rentouttava laitehoito kasvoille

Rentouttava ja rauhoittava laitehoito tuo avun herkistyneelle iholle. Se on hoitona hellävarainen ja tyynnyttävä – hoitopää hoitaa ihoa sen alimmasta kerroksesta alkaen. Käsittely ravitsee ärtynyttä sekä tulehtunutta ihoa ja saa siten iholle rauhoittuneen olon ja tunteen. Kamomillaöljyä sisältävä hoitomenetelmä takaa, että iho tulee pehmeämmäksi ja hehkuvammaksi. Lue lisää rentouttavasta hoitokäsittelystä.

 Epäpuhtaan ihon laitehoito

Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle suunnattu laitehoito rauhoittaa ihoa vähentäen talintuotantoa. Käsittely nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja estää bakteeri-infektioita. Hoito myös vähentää ja rauhoittaa esimerkiksi akneiholle tyypillistä tulehdustilaa. Epäpuhtaan ja rasvaisen ihon laitehoito perustuu hoitopään sinivaloon ja kapseleiden yhteisvaikutukseen. Hoito on hellävaraista ja turvallista ja sitä kannattaa kokeilla ennen lääkkeellistä aknehoitoa. Lue lisää epäpuhtaan ihon laitehoidosta.

Vaalentava ja ihon sävyjä tasoittava laitehoito

Ikääntyessäsi ihoon voi ilmaantua ikäviä maksaläiskiä, auringonpilkkuja ja pigmenttiongelmia. Tämä vaalentava laitehoito on tarkoitettu tasaamaan ihon värisävyjä, vähentämään melaniinin muodostumista sekä hillitsemään tummien läikkien syntymistä ihoon. Esimerkiksi maksaläiskät aiheuttavat epätasaisuutta ja värien epätasapainoa kasvoissa – niihin ongelmiin juuri tällä hoidolla voidaan hakea ratkaisua. Hoito hillitsee myös aknearpien syntymistä. WishPron Synoian-vaalennusaineet sisältävät merileväuutteita, jotka hidastavat melaniinin tuotantoa ja tekevät siten ihon värisävystä vaaleamman. Lopputuloksena heleämpi ja tasaisempi iho. Lue lisää vaalentavasta laitehoidosta.

WishPro-laitteella tehtävät kasvohoidot sopivat sekä miehille että naisille, jokaiselle ihotyypille ja ratkaisuksi eri iho-ongelmiin, aknesta kuivaan sekä ikääntyvään ihoon. Jo yhdellä yksilölliset tarpeet huomioivalla hoitokerralla saadaan aikaiseksi erinomaisia tuloksia, nopeasti.

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoidon ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja hoitoloiden asiakkaille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Terveemmän ja elinvoimaisemman ihon puolesta.

Valikko