Synoia Tehcnologies Ltd

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoitoalan ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Kauneudenhoitolaitteessamme käytetään kertakäyttökapseleita, mikä on liiketoiminnan kannalta monin tavoin eduksi.

Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja asiakastyöhön.

Synoia on solminut merkittäviä suhteita kauneudenhoitoalan tärkeiden toimijoiden kanssa monissa maissa ja haluaa vaikuttaa alan kehitykseen oman, ainutlaatuisen hoitomenetelmänsä avulla.

Synoia on ISO 13485:2003- ja 9001:2008 -sertifioitu ja noudattaa tuotantotiloissaan hyvää valmistustapaa koskevia tiukkoja ISO 22716:2007 vaatimuksia.

Dual Laser Oy

Dual Laser maahantuo, myy ja huoltaa laadukkaita lääketieteen laserlaitteita. Dual Laser on yksi Suomen pisimpään toimineista lääketieteen laserlaitteiden toimittajista. Yhtiöllä on jo yli 40 vuoden kokemus laserlaitteista – valmistuksesta maahantuontiin. Olemme keskittyneet erityisesti esteettisten hoito- ja laserlaitteiden ja silmien hoito-ja tutkimuslaitteiden maahantuontiin ja myyntiin.

Valikko